ET LILLE UDVALG AF VORES BRØD.

Alle vores brød er håndlavede, bagt i stenovn, og alle kerner iblødlægges 24 timer inden bagning

RVH brød

Bagt med inddampet hvidtøl og har et højt væskeindhold, hvilket giver et meget saftigt brød 

Van Hauen brød

Halv surdej, halv gærdej. Bagt ved 320 graders varme i kort tid. Dette giver et  meget saftigt brød.

Lakridsbrød

Et spændende surdejsbrød bagt med omtanke for at lakridsen skal komme snigende som eftersmag.

Surbrød

Lavet ud fra en mere end 100 år gammel opskrift. Et klassisk surbrød med kommen.

Gourmetbrød

Tre forskellige surdeje, og langtidshævet i 18 timer.

Quatrobrød

Bagt med fire forskellige typer surdej, og fire forskellige typer mel
​.

Ølandshvedebrød

Økologisk, bagt med Ølandshvede og solsikkekerner.
​Saftigt og proteinrigt.

Ølandsciabatta

Økologisk, bagt med italiensk surdej og Ølandshvede.

Skagensbrød

​Et luftigt lyst brød med en overflade som illustrerer Skagen, der deler havene.​

Græskarrugbrød

90% kerner, hvilket givet et meget smagfuldt og saftigt rugbrød!
​59% fuldkorn

Fransk Landbrød

Mildt brød som er koldhævet i 24 timer.

4-KORNS RugBRØD

Økologisk, 80% kerner og ​56% fuldkorn

REINH. VAN HAUEN   I   GAMMEL KONGEVEJ 177   I   1850 FREDERIKSBERG C   I   TLF. 38 800 800   I   INFO@RVH.DK​