FULDTIDS SALGSASSISTENT/SÆLGER

Du får lov til at sælge kvalitetsvarer til kunder, som er klar over det. Til gengæld forventer kunderne en udsøgt betjening, som bør være ud over det almindelige. Det er en fornøjelse at sælge gode varer til kvalitetsbevidste kunder.

SOM DELTIDS SALGSASSISTENT/SÆLGER

Her er en mulighed for, på en spændende måde, at tjene lidt ekstra lommepenge. Der er både mulighed for hverdags- og weekendvagter, alt efter den enkeltes behov. En oplagt arbejdsplads for skoleelever og studerende.

LÆRLING – BAGER/KONDITOR

Brænder du for at lave de bedste brød/kager er det hos Reinh. van Hauen du har muligheden for at udleve din passion. Vi giver dig en enestående mulighed for at lære alt helt fra bunden, du kommer aldrig til at arbejde med færdigblandinger eller gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. 

Vi har eksisteret i mere end 140 år, og har igennem tiden udlært nogle af Danmarks dygtigste bagere og konditorer.​

SOM BAGER

Her får du en enestående chance for virkelig at bruge dit håndværk, såsom at slå alle brød op i hånden og give dejene den nødvendige hviletid. Reinh. van Hauen bageriet er det eneste bageri, hvor du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder kun med de allerbedste råvarer, bruger ingen former for færdigblandinger eller tilsætningsstoffer, og det er uanset kostpris og arbejdstid. 

KONDITOR

Her er chokolade ægte chokolade, og creme er kogt med fl øde. Du arbejder med de rigtige varer på den rigtige måde. Vi sætter pris på den gode smag, det flotte udseende og de rigtige farver. Hos os får du virkelig muligheden for at sætte smagen i højsæde, og arbejde med kun de ypperste råvarer.​

Hvis dette skulle have din interesse udfyld da venligst vores ansøgningsformular eller ring til vores administration på 38 800 800

​ANSØGNING/APPLICATION

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

REINH. VAN HAUEN   I   GAMMEL KONGEVEJ 177   I   1850 FREDERIKSBERG C   I   TLF. 38 800 800   I   INFO@RVH.DK​