IRMA

Irma og Reinh. van Hauens historie går lang tid tilbage til sidst i halvtredserne. Dengang producerede Reinh. van Hauen i gennemsnit 20.000 brød om dagen. Vi solgte Hjemmebagt franskbrød, Husholdningsbrød og skiveskåret franskbrød, Fiberbrød etc.

I 2010 genoptog vi samarbejdet med Irma og lagde ud med vores Kransekage til Nytår, som blev solgt i alle Irmabutikker. Den store salgssucces gjorde, at vi den 31 marts 2011, lancerede to surdejsbrød, hhv. van Hauen brød og RvH brød. Sortimentet blev derefter udvidet med 2 rugbrødsvarianter, 1 flute samt kager i de efterfølgende år. 

I starten af maj 2015  blev der lanceret et friskbrødskoncept i 30 Irmabutikker, hvor vi tilbyder 15 forskellige friskbagte brød, med fokus på økologi og de gode råvarer. Alt sammen i tråd med Irmas og Reinh. van Hauens vision omkring historie, økologi, kvalitet, madspild og de gode råvarer.

Vi udvikler konstant friskbrødssortimentet sammen med Irma og lancerer løbende nye varianter - deriblandt "Månedens brød", moderne og unikke kager, samt klassiske brødtyper.

​Kom og besøg os på Irmas madmesse "Mad & Glæde" d. 12-13 marts.
​Her vil vi fortælle en masse historier om brød, håndværk, kvalitet og kage, og dele ud af alt den viden vi har erhvervet os i de sidste 140 år. 

REINH. VAN HAUEN   I   GAMMEL KONGEVEJ 177   I   1850 FREDERIKSBERG C   I   TLF. 38 800 800   I   INFO@RVH.DK​